Over

Stichting Gouden Verhalen is ontstaan uit een initiatief van Eva Durlacher.
De stichting wil mensen stimuleren herinneringen en inzichten uit te drukken door creatieve opdrachten en technieken. In creatieve trainingen en cursussen online en op locatie. Iedereen kan meedoen, met of zonder tekentalent.

Daarnaast produceren wij theater, storytelling, film, mixed media en exposities. Sinds 2023 is er een opleidingsaanbod voor de zorg: Training Tekenmethode Goud Delven.

De stichting is opgericht op …..datum… en heeft een bestuurbestaande uit voorzitter, penningmeester en secretaris.


Steun ons
Stichting Gouden Verhalen wil het voor iedereen mogelijk maken om zijn herinneringen in beeld te brengen. Wij geloven in de positieve werking van het maken van een eigen Gouden Boek als een manier om op je leven terug te zien. De ervaringen en verhalen van de afgelopen jaren steunen ons ook in die overtuiging.

Om de cursussen van Gouden Boeken voor iedereen bereikbaar te maken, willen we de deelnamekosten zo laag mogelijk houden en dat doen we dan ook. Dat kan echter alleen door aanvullende financiering. De stichting is afhankelijk van fondsen en subsidies voor de uitvoering van Gouden Boeken.

Mocht u het kunnen missen, stellen wij een donatie aan de stichting zeer op prijs.

Met deze donatie kunnen wij ook in de toekomst Gouden Boekenbijeenkomsten en andere activiteiten blijven organiseren. Of net iemand die financiële korting geven om mee te doen aan een activiteit.

Onze dank is groot!

Doneer

Lees hier het beleidsplan van de stichting 
Jaarverslagen | 2019, 2020 en 2021
RSIN | 8594.91.626

Bestuur stichting Gouden Verhalen

Karin Wissenburg | Voorzitter
Tekstschrijver en initiator Café de Liefde

Els Beentjes | Secretaris

John van de Gevel | Penningmeester
Arbeidsdeskundige

Commissie van Aanbeveling
Hedy d'Ancona

Beloningsbeleid bestuur
Het bestuur van de stichting ontvangt geen vergoeding voor haar werkzaamheden. Wel kunnen de gemaakte onkosten worden vergoed, onder overlegging van een betalingsbewijs aan de penningmeester.